پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۲۸

طی سفری به اصفهان؛

حجت الاسلام محمدحسنی با خانواده شهید اقدامی دیدار کرد

حجت الاسلام محمدحسنی با خانواده شهید اقدامی دیدار کرد

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با حضور در منزل شهید محمدطاها اقدامی با خانواده این شهید حمله تروریستی اهواز دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام عباس محمدحسنی در ادامه مأموریت‌های خود در استان اصفهان با حضور در منزل شهید محمدطاها اقدامی با خانواده این شهید دیدار کرد.

وی در این دیدار ضمن دلجویی از خانواده این شهید گفت: فرزند عزیز شما قبل از شهادت متعلق به شما بود و بعد از شهادت متعلق به همه جامعه اسلامی است.

وی ضمن تقبیح اقدام تروریستی ۳۱ شهریور امسال در اهواز خاطر نشان کرد: سرانجام خشونت و تروریسم کور چیزی به جز رسوایی و روسیاهی برای مزدوران و ایادی استکبار جهانی و صهیونیسم جنایتکار را بدنبال نخواهد داشت و البته در مقابل، این اقدامات بزدلانه عزم امثال پدر شهید محمدطاها اقدامی را برای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دفاع از کیان کشور عزیزمان راسخ‌تر می‌کند.

شهید محمدطاها اقدامی فرزند یکی از افسران نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، تنها ۴ سال داشت که توسط تروریست‌های تکفیری در حادثه تروریستی شهر اهواز همزمان با رژه نیروهای مسلح در ۳۱ شهریور امسال به شهادت رسید.

کد خبر 4502285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha